Следващите материали не целят да ви убеждават в съществуването на прераждането, промените на Земята и нуждата да променим съзнанието и поведението си в живота, или в каквото и да е друго. Това са само един малък сбор от материали от различни източници, лични разкази, Словото на Учителя Петър Дънов, учението на Спиритизма на Алан Кардек, свидетелствата на световно доказани медиуми - като Шико Шавиер, спящия пророк - Едгар Кейси, уникалния Робърт Монро - оставил едно от най-големите наследства в сферата на пътуванията извън тялото, Хосе Силва, Невил Годард, и много други автори получили знанието си от лични опитности.



Преводи - Павлина Николова - терапевт хипнотична регресия

Всички преводи публикувани в двата ми сайта са резултат от благотворителен труд. Повече за мен и моята работа http://dolorescannonbg.blogspot.bg




петък, 5 февруари 2016 г.

Животът продължава - филм на Шико Шавиер за живота в духовния свят

Една история за съдбата на душите след смъртта.
Филмът се основава на книгата „Животът продължава", написана през 1968 г. от духа на Андре Луис чрез психографиране от медиума Шико Шавиер. Това е 13-тата и последна книга от поредицата "Животът в духовния свят".
За всички хора, загубили скъпо същество и надеждата, че един ден отново ще бъдем заедно, за това че живота не свършва тук на земята, а продължава в един близък до нашия свят.
Защо е толкова важна прошката и човек да си тръгне от този свят умиротворен, без гняв, без обвинения, без негативни емоции и как може да се помогне на такъв "вкопчен дух" да продължи напред.
Можете да гледате онлайн в качените видеа на моята фейсбук страничка: https://www.facebook.com/watch/?v=287096982260121


БГ превод на филма може да намерите в този торент: http://zamunda.net/banan?id=413301&hit=1&t=movie

Няма коментари:

Публикуване на коментар