Следващите материали не целят да ви убеждават в съществуването на прераждането, промените на Земята и нуждата да променим съзнанието и поведението си в живота, или в каквото и да е друго. Това са само един малък сбор от материали от различни източници, лични разкази, Словото на Учителя Петър Дънов, учението на Спиритизма на Алан Кардек, свидетелствата на световно доказани медиуми - като Шико Шавиер, спящия пророк - Едгар Кейси, уникалния Робърт Монро - оставил едно от най-големите наследства в сферата на пътуванията извън тялото, Хосе Силва, Невил Годард, и много други автори получили знанието си от лични опитности.



Преводи - Павлина Николова - терапевт хипнотична регресия

Всички преводи публикувани в двата ми сайта са резултат от благотворителен труд. Повече за мен и моята работа http://dolorescannonbg.blogspot.bg




вторник, 21 юли 2015 г.

Дивалдо Франко - духовно обсебване, карма, защита срещу обсебвания

Във връзка с наскоро публикуваната от мен статия За духовните изпити, злоупотребата от всякакво естество и обсебването превода на медиума Дивалдо Франко по темата за обсебването идва много на място. Една тема, която плаши поради своята загадъчност и недостиг на ясна информация, а се оказва, че щем, не щем, е част от живота на поне 90 % от хората на Земята.

Когато погледна назад живота си разпознавам описаните симптоми у мои близки. Тогава нямах знанието и не разбирах агресията, смяната в настроението, раздразнението и показване на едно друго, "чуждо" лице. Много пъти опитвах да ги склоня да гласуват за доброто у тях, защото го бях виждала, знаех, че със сигурност съществува и е в техен контрол и власт да го покажат. Но те избираха да не правят нищо и съсипваха живота си.
А колко малко трябва. 
Имаме ли истинска вяра в Бога, дори към нас самите да е прилепнал недоброжелателен дух, то ние можем да се справим. Само трябва да си спомним какво иска Бог от нас, кои са принципите които трябва да следваме и да го правим.
Много често срещано явление е, ако живеете с обсебен човек и вие да сте в начален процес на обсебване - и вие да избухвате без причина в изблик на напрежението, на което сте подложени всеки ден.


Всяко сваляне на вибрациите, всяко прекалено нещо, прекомерно разгневяване, злоба, ревност и завист, страхове и притеснения, неувереност и така разпространените комплекси - всичко това ни прави привлекателен магнит за невежите и нисши духове, които се радват на семейните ни скандали и се хранят от ниските страсти, към които ни подтикват.

Бъдете осъзнати, наблюдавайте мислите и поведението си. Какво и защо правите, какви са намеренията ви, егоистични ли са, служат ли на повече хора, ще навредят ли на някого? 

Не промените ли начина си на мислене и действие няма човек на Земята, който да може постоянно да ви "изчиства" от тези влияния, защото тъмнината е все още вътре във вас. 
По каквато и да е причина... Изгледайте трите части на разговора с медиума Дивалдо Франко и приемете съветите. Има толкова начини човек да балансира кармичните си дългове и да предотврати обсебванията, само да иска да прави добро!

Първа част:
Какво е духовното обсебване и може ли да го разпознаем ако наш близък страда от това?
Защо се случва?
Има ли връзка обсебването с кармата на индивида и кармичните дългове от минали животи?
Какво означава обсебването според Спиритическата доктрина?
Как помага динамичната психология?
Изследването на д-р Фредерико Камело Леао върху случаи на хора със специални потребности
Какво са депресиите?
Защита срещу влиянието на потенциални обсебвания


Втора част:
Истинските измерения на обсебването сред хората
Как да разпознаем симптомите на обсебването у себе си или членове на семейството?
Нашествия на изостанали ("зли") духове в миналото
Можем ли и как да помогнем на близък човек, който е обсебен? 
Как се лекува обсебването в Спиритистките центрове?
Трябва ли засегнатия от обсебване човек задължително да присъства?
Психотерапевтичния ефект на спиритистките срещи за изучаване на Евангелието
Как може да помогне семейството?
Какво бихме могли да сторим за да предотвратим обсебване?




В трета част медиума Дивалдо Франко отговаря на запитвания на зрители

Защо злите духове се опитват да смущават хора, които вършат добро?
Възможно ли е да има вродена депресия?
Кога се препоръчва регресия в Предишни съществувания?
Съществува ли обсебване от човек към дезинкарниран дух?
Какво е само-обсебване?




превод: Павлина Николова
Още материали от Дивалдо Франко на http://vremenapromeni.blogspot.com/p/blog-page_85.html



Няма коментари:

Публикуване на коментар