Следващите материали не целят да ви убеждават в съществуването на прераждането, промените на Земята и нуждата да променим съзнанието и поведението си в живота, или в каквото и да е друго. Това са само един малък сбор от материали от различни източници, лични разкази, Словото на Учителя Петър Дънов, учението на Спиритизма на Алан Кардек, свидетелствата на световно доказани медиуми - като Шико Шавиер, спящия пророк - Едгар Кейси, уникалния Робърт Монро - оставил едно от най-големите наследства в сферата на пътуванията извън тялото, Хосе Силва, Невил Годард, и много други автори получили знанието си от лични опитности.



Преводи - Павлина Николова - терапевт хипнотична регресия

Всички преводи публикувани в двата ми сайта са резултат от благотворителен труд. Повече за мен и моята работа http://dolorescannonbg.blogspot.bg




вторник, 26 август 2014 г.

Духовни преживявания ли са Сънищата

1 част 

Една от любимите ми области на изследване са сънищата.
Много хора не разбират какво означават и какво ни дават нощните преживявания в съня. Много хора подценяват силно всичко това, независимо дали им е дадена способността да си помнят сънищата или не. А за други това е дори леко плашеща тема - поради неспособността да си обяснят защо и как изпитват толкова реално някои преживявания на сън.

Каквото и да си мислите по въпроса - помнете, че съновниците няма да ви помогнат.

Днес ще ви запозная с един лектор, който ще ви разкаже за сънищата според неговия личен опит на медиум и според доктрината на Спиритизма - концепция, с която всички ние индиректно се запознахме във филмите "Наш дом/Astral City"и "Филма за живота  на бразилския медиум Шико Шавиер".


2 част 



Типове сънища
Пътувания на духа извън тялото
Как ума декодира картините, които вижда духа при нощно пътуване?
Какво са кошмарите?
Всеки Сънува
Спомени от минали животи
Пътуване на духа извън тялото
Ментални блокажи възпрепятстващи спомнянето на сънища
Контактуване с души на починали близки в сънищата
Как да различим "съня" от "пътуването на духа извън тялото"?
Черно-бели и цветни сънища
Програмиране на сънища за премахване на кошмари



Няма коментари:

Публикуване на коментар