Следващите материали не целят да ви убеждават в съществуването на прераждането, промените на Земята и нуждата да променим съзнанието и поведението си в живота, или в каквото и да е друго. Това са само един малък сбор от материали от различни източници, лични разкази, Словото на Учителя Петър Дънов, учението на Спиритизма на Алан Кардек, свидетелствата на световно доказани медиуми - като Шико Шавиер, спящия пророк - Едгар Кейси, уникалния Робърт Монро - оставил едно от най-големите наследства в сферата на пътуванията извън тялото, Хосе Силва, Невил Годард, и много други автори получили знанието си от лични опитности.



Преводи - Павлина Николова - терапевт хипнотична регресия

Всички преводи публикувани в двата ми сайта са резултат от благотворителен труд. Повече за мен и моята работа http://dolorescannonbg.blogspot.bg




вторник, 16 февруари 2016 г.

Влияние на духовете в нашия живот

Много хора не знаят, че дезинкарнираните духове, с други думи, онези, които не обитават физическо тяло в момента, също могат да бъдат сред нас и да ни влияят.
Кои са те?  Kак  ни влияят и какъв е този процес на съ-настройка?
Реципрочно  влияние –  дезинкарниран дух (напуснал тялото) към  човек (дух все още инкарниран в човешко тяло) и обратното – от  човек към дух.
Влияние човек- човек.
Как да различим дали една внушена мисъл идва от един добър или от един лош дух?
Психичната МРЕЖА, която свързва всички ни, независимо дали са в тяло или в състояние на дух.
Можем ли ние също да влияем на духовете?
Какво се случва, когато някой много близък до нас, бъде освободен от материална форма?




Продължаваме ли да сме свързани с този човек?
Защо вкопчването към човек, които вече не е в тяло, създава затвор за неговия дух?
Омразата също е вкопчване
Каква е мисията на духа-закрилник?
Какво всъщност постига молитвата?
Съществува ли ментална връзка между живите?
Възможно ли е да се влияе на някого от разстояние?
Съществуват ли заклинанията?
Могат ли хората и как да се освободят от влиянието на духовете, които ни подтикват към зло?
Защо е важно човека да върши добри дела.

превод: Павлина Николова
www.vremenapromeni.blogspot.com

4 коментара:

  1. хубаво филмче, трябва да има още такива , за да окуражават хората в трудни моменти

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. напълно съм съгласна, всъщност има още предавания като това, но са на английски и португалски. В преведени в ютуб има едно за абортите според Спиритизма - казва се "Програма Преход - Спиритизма за живота и абортите"; много е силно като послание и поука.

      Изтриване
    2. аз ползвам английски, ако ме насочите с удоволствие ще ги гледам, Благодаря ви! За майка ми тези материали са достъпни само на български и след като разгледам вашата страница , както и YouTube, ще се оптам да и пратя линк с някои от филмите.
      Моля ви споделете къде се намирате, как да ви потърсим, в кой град можем да се срещнем ?

      Изтриване
    3. Много се радвам, че проявявате такъв интерес и най-много, че можете да си гледате нещата директно на английски, защото не са никак малко :)
      Аз се намирам в София. Тук живея и работя.
      Преводите са в свободното ми време.
      В ютуб имам папка с преведени неща, но и папка с неща, които са ми харесали и се надявам да успея да смогна и да преведа някой ден. Ето ги на английски език: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_rfilm2XHfgVcmOGKJPFdjk

      А тук са преведени интервюта и предавания пак по тема Спиритизъм: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTgcZReG7_qaRFvIqS5OtTBmMhLyqaZu



      Това ми е фейсбук профила https://www.facebook.com/pavlina.s.nikolova ако искате да го имате за всеки случай за по-бърз контакт, а и тук слагам всичко, което не стига до този сайт, под който си пишем коментарите сега, защото давам предимство на основния ми, който е и за регресии: http://dolorescannonbg.blogspot.bg/2017/02/blog-post_7.html

      Изтриване